image
image
image
image

Když kamenné obchody zavírají, otevřete si svůj e-shop

Přejeme si, abyste mohli kdykoli vašim zákazníkům sdělit:
„Máme sice zavřeno, ale naše zboží si můžete zakoupit v našem e-shopu.“

Dnešní (21.10.2020) rozhodnutí Vlády ČR o uzavření maloobchodů se velmi nepříjemně dotkne zejména těch, kteří jsou odkázáni pouze na prodej v kamenné prodejně. Jediným prodejním kanálem se totiž zase stanou pouze e-shopy nebo různé aukční a inzertní servery.

Naše firma nabízí software ContOS, který umí vést obchodní agendu, tzn. sklad, prodej zboží či objednávky, ale také komisní prodej a výkup. A to nejdůležitější je, že zahrnuje také e-shop, který je nejenže dokonale propojený s tímto programem, ale je zároveň moderní a má bohaté nastavení. Veškeré zboží, které máte skladem tak můžete okamžitě nabízet vašim zákazníkům na e-shopu. To vše s minimálními náklady.

Co vám může ContOS okamžitě nabídnout?

  • rychlé naplnění skladu knih díky automatizovanému stahování informací o knize (nebo CD, LP) z veřejných tuzemských i zahraničních databází včetně fotografií a popisů
  • automatizované focení a přiřazování fotek ke zboží
  • hromadné nasazování cen
  • vytvoření e-shopu za pár minut a jeho naplnění daty
  • automatické stahování objednávek, platby on-line, komunikace s bankou
  • automatizovaná expedice zásilek, import dat do systému dopravců
Reference: Toto řešení využívá také bazar a antikvariát kulturního charakteru Mercatino Olomouc. Se svolením jeho majitele, pana Kollároviče, jej uvádíme jako modelový příklad pro antikvariáty.

V dnešní těžké době je třeba myslet také na to, jak co nejvíce snížit fixní náklady, tedy i náklady na zaměstnance nebo brigádníky. ContOS dokáže zvládnout spoustu úkonů rychleji a přesněji než člověk a co více: veškeré know-how má již v sobě a tudíž není třeba dlouho zaškolovat nové zaměstnance. I v tom spočívá hodnota tohoto řešení.

Doba, kdy budou provozovny nuceně uzavřené, je tak příležitostí k tomu, pozvednout obchod na on-line úroveň. S minimem času a minimem nákladů.

Ve firmě jsme si vědomi, že tento krok není triviální, proto nabízíme podporu všem, kteří se k tomu odhodlají. Naší devizou je osobní přístup ke každému zákazníkovi, vždy budete hovořit s někým, kdo se na vývoji software přímo podílí, a kdo bude rozumět vašim potřebám.

Minimálně do konce tohoto roku nabízíme e-shop zdarma jako součást ContOSu v rámci běžné licence. Navíc každý má možnost celé řešení využívat po dobu 50 obchodních dní zcela zdarma.

Pokud vás naše nabídka zaujala, kontaktujte nás e-mailem, telefonicky nebo na našich stránkách. Rádi vám naše řešení představíme a vše vysvětlíme.

CHCI SE DOZVĚDĚT VÍCE!

STÁHNOUT START VERZI ZDARMA

VYZKOUŠEJTE SI DEMO V CLOUDU