image
image
image
image

Dopravci a výběr výdejních míst

Výběr výdejního místa (VM) pro konkrétního dopravce probíhá na e-shopu v košíku, ale také v ContOSu při ručně pořizované objednávce nebo její úpravě.

Každý dopravce měl dosud v ContOSu svůj specifický způsob výběru VM, od jednoduchého našeptávače až po vlastní widget (výběrový formulář, který poskytuje samotný dopravce).

V naposledy vydané verzi se nám podařilo tuto oblast sjednotit díky tomu, že dnes již každý dopravce používá vlastní widget pro výběr VM.

To přináší výhodu v tom, že zákazník je na takový výběr zvyklý z jiných e-shopů. Některé widgety si také dokáží pamatovat předchozí zákazníkův výběr a tak mu při dalším nákupu jeho oblíbené VM rovnou nabídnou. Další velikou výhodou je zobrazení skutečně aktuálních informací o daném VM, zejména jeho vytíženost, obsazenost nebo otevírací dobu. Také v případě zadávání objednávky v ContOSu můžete díky mapě snadno vybrat náhradní vhodné VM dle jeho obsazenosti nebo blízkosti k požadavku zákazníka.

Interně pak odpadá režie s automatickým stahováním aktuálních údajů o VM (aktualizace 1x denně).

V současnosti tedy není rozdílu mezi výběrem VM v e-shopu a v ContOSu. Jak zákazník, tak vy, vidíte stejný obsah a máte k dispozici stejné informace.