image
image
image
image

Propojení ContOS a Aukro.cz

ContOS od nynějška nabízí svým uživatelům plnou integraci s Aukro.cz, největším českým aukčním portálem. Prodejci a zprostředkovatelé tak mohou vystavovat a spravovat své nabídky přímo z prostředí aplikace.

ContOS je řešení pro obchod a e-shop, které uživatelům umožňuje jednoduše a rychle řídit své on-line obchody a prodej v kamenných prodejnách. Jeho předností je zvládání i tak specifických druhů obchodu jako je komisní prodej nebo výkup a tím je předurčen nejen pro prodej nového, ale také bazarového zboží. ContOS obsahuje pokročilé nástroje pro snadné pořizování zboží z veřejných databází nebo z vlastního katalogu. Uplatní se dobře v provozech jako je obchod, bazar, zastavárna, antikvariát, starožitnictví.

Součástí ContOSu je moderní e-shop, který je plně propojen s daty aplikace a umožňuje automatické vystavování produktů, stahování objednávek a komunikaci se zákazníky.

Propojení s Aukro.cz umožní uživatelům jednoduše vystavovat a spravovat své nabídky ze známého prostředí aplikace. Nabídky a aukce lze vytvářet přímo z evidovaného zboží, ze kterého se do ní přenesou veškeré dostupné informace, které jsou v ContOSu evidovány. V případě vyšších skladových zásob je možné vystavit pouze zvolené množství a zbytek si rezervovat třeba pro prodej přes jiné kanály, např. e-shop. Z toho vyplývá, že daný produkt je možné nabízet současně na Aukru, na vlastním e-shopu a také přímo v obchodě. Přičemž pro Aukro lze použít odlišnou prodejní cenu, jiný popis nebo fotky.

Objednávky a údaje o kupujících jsou automaticky přenášeny do ContOSu, kde jsou vyřizovány standardním způsobem, tak jak je uživatel zvyklý. V ContOSu se tedy sbíhají objednávky ze všech prodejních kanálů. Výhodou je jednotná komunikace se zákazníky i stejný proces vychystání a vyexpedování objednávky. Uživatel má v každém okamžiku dokonalý přehled o každé skladové položce.

Nabídky lze vystavovat a spravovat hromadně a tudíž je možno v krátkém čase zpracovat desítky položek. K dispozici jsou přednastavené šablony pro definici vzhledu Aukro nabídky, stejně jako možnost automatického napojení vlastností produktů na specifické vlastnosti Aukro nabídky. Vystavení nabídky je pak skutečně dílem několika kliknutí myší.

Aby mohl uživatel své zboží nabízet na Aukro.cz, stačí mít aktivní Aukro účet a po krátkém nastavení základních parametrů může na Aukru ihned prodávat.

ContOS je nabízen zdarma ve verzi START na 50 obchodních dní a poté již od 490 Kč měsíčně, kdy uživatelé mohou využít všech funkcí aplikace včetně napojení na Aukro.cz.

Začněte prodávat ještě dnes!
Napište nebo zavolejte a zjistěte vše, co vám ContOS může nabídnout.
Stáhněte si ContOS z našich stránek a vyzkoušejte ho.
Rádi vám poradíme a pomůžeme s nastavením.